tiistai 12. huhtikuuta 2016

Raitasukkaa pukkaa ja Askartelupirtin odottelua

Tähän Novitan Raita-lankaan ihastuin ensinäkemältä. Siitä syntyi pirteät perussukat kokoa 35-36 tyttärelleni.
No, niinhän siinä on päässyt käymään, että olen höyrähtänyt myös Anelmaisiin (pitkät neulotut kirjoneulesukat, joissa on kukkia ja nauhoja koristeena), jotka ovat olleet jo jonkin aikaan neulojien suosiossa. Netin kuvahaku on pullollaan toistaan kauniimpia Anelmaisia, huoh. Tällaiset minulla on tulollaan. Neulon molempia sukkia yhtäaikaa, joten hitaasti edistyvät, mutta toisaalta ripeästi, kun tulevat samaa tahtia :)

Pitääkin pikkuhiljaa kääntää neulomisajatukset askarteluvaihteelle.. nimittäin tulevana viikonloppuna järjestetään jälleen Askartelupirtti Tampereen Teiskossa Murikka-opistolla. Koko viikonloppu skräppäystä, mixed mediaa, korttiaskartelua, kimalleliimaa, glitteriä, gessoa... pakkaaminen on jo alkanut. Koko askartelunurkkausta kun ei tuonne voi ottaa niin on pakattava harkitusti "oikeat" tarvikkeet mukaan ja yrittää miettiä, mikä onkaan se tavara, jonka unohtumista kotiin harmittelen kesken askarteluflown...

Fiiliksiä edellisistä Askartelupirtti-tapahtumista, joissa olen ollut mukana:
- Huhtikuussa 2015 tein kortteja ja Smashbookia. Askartelua viikonlopun aikana 20,5 tuntia.
- Lokakuussa 2015 tein mm. kortteja ja osallistuin kahdelle kurssille (Roskaa ja pikkusälää sekä Sabluuna- ja maskitekniikat). Askartelin viikonlopuna aikana 25 tuntia.
- Lokakuun 2015 Roskaa ja pikkusälää -kurssista pikkupostaus

Täytyy pyrkiä tuohon 25 tuntiin tulevana viikonloppuna :) Toivottavasti nähdään Askartelupirtissä!
 

4 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Sievät sukat :) Voi miten mukava tapahtuma olisi tuo askartelupirtti! Oikeiden tavaroiden mukaan otto on varmasti lähes mahdotonta :)

Aurinkokujalla kirjoitti...

Ihanat sukat nuo anelmaiset. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksi. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailululle Aurinkokujallekkin + osallistua arvontaan.

Apris kirjoitti...

Ihanat värit valmistuneissa sukissa ja aikasta kivat on puikoillakin. Mukavia askartelutunteja pirtillä :)

Taija kirjoitti...

Kiitos kaikille palautteista!

Täytyypä tulla käymään Aurinkokujalla :)

Askartelupirtti on ohi, aivan ihana viikonloppu takana. Kirjoittelin blogiini tapahtumasta juttua :)