tiistai 19. huhtikuuta 2016

Elämää Askartelupirtin jälkeen

Kyllä. On sitä. Elämää Askartelupirtin jälkeen. Vaikka siltä ei tuntunut, kun pakkaamisen aika kotimatkaa varten alkoi sunnuntai-iltapäivällä klo 15 tapahtuman järjestäjien alkaessa siivota paikkoja ja siirrellä pöytiä alkuperäisille paikoilleen. Mahtava askarteluntäyteinen viikonloppu oli ohi. Huoh.

Askartelupirtti järjestettiin jälleen Murikka-opistolla Tampereen Teiskossa 15. - 17.4.2016. Paikalla oli noin 80 askartelun ystävää eri puolilta Suomea. Lisäksi muutama kauppias oli tuonut suloiset askarteluputiikkinsa opiston aulaan, joten tarkkana sai olla, jotta pysyi budjetissa askarteluostosten suhteen. Olin tälläkin kerralla ostanut pöytäpaikan, jossa näpertelin valokuva-albumia, kortteja ja väritin leimakuvia viikonlopun aikana yhteensä 26 tuntia. Toki siinä on mukana ruokatauotkin, täytyihän sitä jotain malttaa syödäkin, vaikka niin mukavaa olisikin ollut vain näpertää ja askarrella ihan koko viikonloppu. Tällä kertaa en osallistunut kursseille.

Muistelua kuvien muodossa alla.

Yritin pakata hillitysti, mutta eihän se onnistunut
Kävelyllä Murikka-opiston pihalla, Näsijärven rannalla. Eivät olleet järvestä jäät sulaneet vielä


 Murikka-opiston isoista ikkunoista näkyy rantaan

Askartelukauppiaita opiston aulassa

Iso kiitos jälleen kerran Anun Putiikeille järjestelyistä! Askarteluseurasta ja hulvattomista keskusteluista saan kiittää Annikaa, Raisaa, Pamelaa+tyttöjä, Elinaa, Susannaa, Riikkaa, Millaa, Piaa+äitiä :) Oih, mitä energiaa nämä naiset pursuavatkaan. On ihanaa tuntea mahtavia, samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa tämän harrastuksen parissa kuluisi helposti vaikka kuukausi. Tai kaksi :)

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nämä livetapaamiset ovat todella kivoja. Upeita kuvia olet ottanut.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Tuollaiset tapahtumat on aina kaikin puolin mahtavia.
Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
Hyvää vappua.

Taija kirjoitti...

Kiitos Enkuli! Luontoa on kiva kuvata.

Kävin Aurinkokujalla ja osallistuin arvontaan :) Mukavaa toukokuuta!