perjantai 27. huhtikuuta 2012

Intohimona Skräppäys -tapahtuma takana...

...ja arkeen on palattu. Tapahtuma pidettiin Laukaassa Peurungan kylpylässä 21. - 22.4. Pakkasimme perjantaina 20.4. auton täyteen skräppäystarvikkeita ja sitten me intohimoiset skräppääjät suuntasimme auton nokan kohti Keski-Suomea, jotta pääsimme viettämään ansaittua vapaa-aikaa viikonlopuksi rakkaan harrastuksen parissa.

Saavuimme perille ennen viittä perjantai-iltapäivällä. Söimme ravintolassa vatsat täyteen ja menimme vatsan viereen lepäämään hotellihuoneeseen, lepäämään ja keräämään voimia tulevaa viikonlopun "koitosta" varten.

Lauantaiaamuna söin tukevan aamiaisen (ihanaa, valmis ja lämmin aamiainen, siellä se odotti syöjäänsä..). Sitten hain skräppäystarvikkeet hotellihuoneesta ja eikun kohti Peurunka Areenaa..

Sisko ja sen sisko

Klo 10.00 aukesivat Peurunka Areenan ovet ja pääsimme siskon ja skräppiystävien kanssa valitsemaan pöytäpaikat.

Tapahtumassa oli erilaisia kursseja, joiden pitäjät tulivat Hollannista. Siispä opetuskieli oli englanti. Heti lauantaiaamuna menin "Blossoms of Color" layout workshop:iin, jonka piti Birgit Koopsen. Teimme yhden 12"x12"-sivun (layout by Birgit Koopsen), jossa käytettiin masking-tekniikkaa ja gessoa sekä värjättiin valkoisia kukkia mm. glimmer misteillä. Itse piti tuoda mm. 10x15 cm -kokoinen valokuva. Saimme Birgitiltä muut tarvikkeet sivua varten:
Tarvikkeet: tuomani valokuva, 2 paperia, valkoisia kukkia, timantteja, tarrakirjaimia


Valmis sivu! Ihana kurssi <3
Lauantaina kurssin jälkeen olikin sitten aikaa skräpätä melkein kellon ympäri! Kävin välillä puolen tunnin selkähieronnassa, jonka ihana siskoni oli ostanut etukäteen minulle synttärilahjaksi, kylläpä tulikin tarpeeseen! Lauantain aikana tuli skräpättyä ja tehtyä kortteja yhteensä yli 14 tuntia, klo 00.30 asti.
Pöytäpaikoilla noin 90 intohimoista skräppääjää

Sunnuntaina heräsimme ihanaan auringonpaisteeseen, mutta eipä säällä ollut väliä, vaikka olisi satanutkin, meidän tapahtumassa aurinko paistoi joka tapauksessa :) Heti sunnuntaiaamusta minulla oli vuorossa kurssi "Rev it up" minialbum workshop. Sen ohjasi Marsha Valk. Malliminialbumin oli suunnitellut Revlie Schuit. Teimme aivan mielettömän suloisen minialbumin (10x10 cm), jossa käytettiin kankaita, neulottiin käsin reunat, aplikoitiin ym. Mutta tästä siis lähdettiin:
Lankaa, kangasta, perhosleikkurit, nappeja, kukkia, tageja, valokuvia

Marsha: "You can place your photo here..."


En todellakaan saanut neljän tunnin kurssilla albumia täysin valmiiksi, ei tainnut kukaan saada. Mutta niin hyvä vauhti oli päällä, etten malttanut olla jatkamatta albumia loppupäivää. Kunhan albumi kokonaan valmistuu, laitan kuvia blogiini..

Tarvikkeet hyvässä järjestyksessä skräppilaukussa ja pöydällä :)

Me "American ladies" kokoontuimme saman pöydän ääreen skräppäämään

Peurunka Areenan ovat sulkeutuivat sunnuntaina klo 18.00, meidän porukka skräppäsi "koko rahan" edestä kuuteen asti :)

Oih, oli niiiin ihana viikonloppu! Tuli skräpättyä ja kortteiltua yhteensä 23 tuntia lauantain ja sunnuntain aikana.

Tässä ostoksiani, skräppääjille jaettuja sponsoreiden lahjoittamia tarvikkeita, saamiani arpajaisten palkintoja sekä "rompetorin" löytöjä.. jonkun verran uutta ja kierrätystavaraa tarttui siis mukaani tästä tapahtumasta:

Iso kiitos Askartelu Amalian Miralle, joka järjesti tapahtuman ja mahdollisti meille intohimoisille skräppääjille kohota pilviin koko viikonlopun ajaksi. Thank you Marsha and Birgit from Netherlands! Your workshops were great! Pidin molemmista kursseista todella paljon. Oli myös kiva tavata blogituttuja tapahtumassa. Kuinka taitavia ja ihania ihmisiä tässä harrastuksessa tapaakaan!

Marsha & Birgit
Linkkejä:

Askartelu Amalia - blogi
Juttu tapahtumasta - Amalian blogi
Intohimona Skräppäys - blogi
Birgit Koopsen - blogi
Juttu tapahtumasta - Birgit Koopsenin blogi
Marsha Valk - blogi
Juttu tapahtumasta - Marsha Valkin blogi
Peurungan kylpylä

8 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kiitokset kivasta postauksesta! Oli tosi mukavaa tavata sinut Intohimossa! Toivottavasti tapaamme pian uudelleen, sitä ennen käyn kurkkimassa täällä blogissasi luomuksiasi :)

Taija kirjoitti...

Kiitos Laura! Oli myös mukava tavata sinut "livenä" :) Tapaamisiin!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Sulla on kanssa upeita kuvia, ihania tunnelmia ja ostoksia tapahtumasta. itse tykkäsin hirmusti... kaihoisaasti tämä viikonloppu sitten askarrellaan kotosalla ;D

Johanna kirjoitti...

Kivoja kuvia joista huokuu skräppäyksen intohimo, niin keskittyneitä ilmeitä :o) Kunpa itsekin pääsisi joskus viettämään tuollaista laatuaikaa.
Upean leiskan sait tehtyä workshopissa, jään odottamaan minialbumiasi... :o)
Mukavaa viikonloppua!

Anski kirjoitti...

Voi miten kiva kooste viikonlopusta ja hyviä valokuvia olet napsinut! Upealle näyttää tuo leiska, oi että! Innolla odottelen kuvia myös albumista.

Puuhis kirjoitti...

Aah, ihana lukea näitä juttuja ja katsella kuvia. Harmi kun ei kunnolla törmätty, tosin epäilen kyllä sinut bonganneeni tuolta kerran tai pari. Ei me istuttu sitten niin kaukana toisistamme, sillä minäkin näyn kuvissa :D Rivin toisessa päässä vaan.

Pyjama kirjoitti...

Tosi kiva postaus, ihana fiilistellä mukavaa viikonloppua! Ja hienoja tuotoksia! Me taidettiin törmätäkin, voisin veikata tuota American ladiesien kuvaa minun ottamaksi. ;D Ensi vuonna uudestaan!

Taija kirjoitti...

Kiitos kaikille palautteesta!

Pyjama: sinäkö sen kuvan otit? Meni niin nopeasti se tilanne, etten nyt kyllä muista kuvaajaa, sorry..