torstai 1. joulukuuta 2011

Amalian joulukuun koruhaaste

Amalian joulukuun haasteen aiheena on koru. Tee, askartele tai tuunaa koru rintaan, korviin tai esim. pinniin. Muista, että materiaalina voi käyttää paljon muutakin kuin helmiä!

Tänä syksynä olen tehnyt kutistemuovista erilaisia töitä ja niinpä tein tähän haasteeseen laukkukorun kutistemuovista. Leimasin eläimiä, puita, tiaroita ja sydämiä läpikuultavalle kutistemuoville. Väritin kuvat Promarker-tusseilla, leikkasin kuvat irti arkista ja paistoin pellillisen näitä erilaisia hahmoja uunissa muutaman minuutin. Valitsin tähän laukkukoruun niistä muutaman.

Lue Amalian haasteet -blogista osallistumisohjeet. Aikaa osallistua on 31.12. asti. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Ökömökön sponsoroima palkinto. Kannattaa siis osallistua!

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Suloinen koru! Millä olet leimannut? Minullakin on tuota muovia mutten ole vielä kertaakaan käyttänyt. Mitkä leimasinvärit kestävät tuolla uunissa?

Taija kirjoitti...

Kiitos Johanna! Käytän leimasinvärinä StazOnin Jet black -väriä.

maikko kirjoitti...

tosi kiva koru! mun piti ja tehdä joku laukkukoru, mutta en ole oikein perehtynyt noihin ketjujuttuihin.. pitäisi tsempata, kun tekisi mieli kokeilla!