keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Lauran korttihaaste 10 Luonnos

Hiphei! Kaksi viikkoa tuli kärvisteltyä toipilaana..yhden kortin pystyin tekemään sinä aikana. Nyt alan olla kunnossa, joten eilen tein sitten kaksi korttia kerralla :) Näillä osallistun Lauran korttihaasteeseen Luonnos, joka on tämännäköinen:
Minulla oli työnalla kaksi tilattua vauvaonnittelukorttia. Tein ne haasteen luonnosta mukaillen. Tyttövauvan onnittelukortissa tuo luonnoksen yksi kerros on tehty läpinäkyvästä kalvosta, kun en halunnut peittää kaunista taustapaperia. Se erottuu hieman:
Poikavauvalle tilatussa kastepäivän kortissa piti lukea "Onnea kummipojalle". No eihän mulla sellaista leimasinta ole..tulostin sanan "kummipojalle" ja kiinnitin kartongin palaan. Oikein hyvin ajaa saman asian kuin leimattu teksti. Läpinäkyvät napit ovat Tukholman tuliaisia viime keväältä Mattonilta:
Ainiin, hankin uuden askartelupöydän, klaffilipaston! Ja vanhan pöydän sain myytyä pois, jipii! Lipasto on aivan ihana. Kunhan tavarat löytävät paikkansa ja lipasto on esittelykunnossa, laitan joitain kuvia tänne :)

10 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tosi ihanat kortit! Nuo läpinäkyvät napit ovat tosi hauskat!
Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

Hempukka:) kirjoitti...

Herttaiset kortit:) Hyvin ajaa asiansa tulostettu teksti.. sama kikka käytössä myös, jos ei satu sopivaa tekstiä löytymään;)

Marjut kirjoitti...

Kauniita korttia, ihana kukkarykelmä ylemmässä kortissasi. Sama idis myös, tulostan jos ei sopivaa leimasinta talosta löydy.

Marge kirjoitti...

Aivan ihanat hellyyttävät kortit. Ja oikein kivat nuo napit=)

Annaba kirjoitti...

Onpa tosi kauniita ja ihania kortteja!

Lauski kirjoitti...

Ihanat suloiset kortit :o)

Marika kirjoitti...

Kauniit!

Meku kirjoitti...

Kauniita kortteja, läpinäkyvät napit on hauskat :)

Anski kirjoitti...

Hienoja! Miten suuren eron saakaan kortteihin jo väreillä :)

Erja kirjoitti...

Kauniita, lämminhenkisiä, laatuluomuksia ovat nämä kortit. Minäkin huomioin nuo kauniit, kirkkaat napit.