perjantai 13. marraskuuta 2015

Kortteja keskosille

Olemme hyvän ystäväni kanssa pitkin syksyä askarrelleet kortteja Lastenklinikan K7-osastolle. K7-osastolla hoidetaan pieniä keskosia ja henkilökunnalla on tapana muistaa pienokaista ja tämän perhettä kortilla, kun pienokainen saavuttaa ensimmäisen kilonsa tai kun pienokainen täyttää 1 kuukauden. Tänään saimme projektimme valmiiksi ja pääsimme K7-osastolle luovuttamaan tekemämme kortit. Samalla saimme tutustua osaston toimintaan.

Korttitalkoiden tuotoksiamme:
 Pääsimme henkilökohtaisesti luovuttamaan kortit osasto K7:lle
Voi hyvä tavaton, miten pieniä vauvoja siellä olikaan, aivan ihania ja rakastettavia nyyttejä. Ja tutit sekä vaipat niin minejä <3


Osastolla käynti oli pysähdyttävä kokemus. Siellä kasvaa pieniä ja vahvoja ihmisiä, jotka saavat parasta hoitoa <3 Hoitajista huokui lämpö ja rakkaus omaan työhönsä. Se kantaa pitkälle ja heijastuu työhön, joka on tärkeintä maailmassa; hoitaa pieniä keskosia heidän elämänsä alkuhetkillä.

Kiitos Lastenklinikan osasto K7 ja Ansku, joka mahdollisti, että saimme tulla käymään! Ja kiitos myös Heidin Korttipajalle, joka lahjoitti meille tekstileikkeet (1 kg ja 1 kk).


Tästä päivästä tuli niin hyvä mieli ja laittoi miettimään pieniä isoja asioita.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa ollukin ihana askarelukohde ja on ollut upeaa, että pääsitte käymään osasolla. Muistan, kun poikamme oli 1680 g ja sain kortin yksin osastolle jäätyäni (poika vietiin keskolaan). Kortin sisään oli liimatu poikamme kuva, käden ja pienen pienen jalan kuva. Tämä on ollut kaikkein rakkain korttini ikinä ja antoi minulle lohtua todella.

Taija kirjoitti...

On ollut tosi ihanaa askarrella näitä kortteja. Osastolla käynti laittoi kyllä miettimään asioita.

Saamasi kortti on varmasti tärkeä. Hoitajilla on kaunis tapa antaa perheille noita kortteja.

Mukavia askarteluhetkiä :)