perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pariisi, Disneyland -> Smash Book!

Askartelu on jäänyt todella vähälle kesän aikana, nyt yritän korjata tilanteen :) Käytiin oman perheen sekä mieheni veljen perheen kanssa Pariisissa 12 päivän matkalla. Reissussa oli siis viisi lasta iältään 6 - 16 vuotta ja neljä aikuista, joten omakotitalomajoitus oli ainoa järkevä vaihtoehto tällaiselle kokoonpanolle, se myös mahdollisti tämän pituisen loman aivan ihanassa kaupungissa. Talo sijaitsi reilun 20 km:n päässä keskustasta ja kuljimme helposti junalla nuo matkat. Viikoksi vuokrasimme 9 hengen minibussin, jolla suhasimme neljänä päivänä -minnekäs muualle kuin- Disneylandiin. Ajeltiin myös Versaillesin palatsille, matkalla käytiin tosi suuressa kauppakeskuksessa.

Varsinaisia askartelukauppoja en Pariisista etsinyt, mutta parissa supermarketissa oli tosi hyvät lehtivalikoimat ja mukaan tarttuikin muutama skräppäyslehti sekä suloisia postikortin kokoisia kulmalukkokansioita. Alla muutamia kuvia reissusta:

 

 


Tässä aloituskuva uusimmasta projektistani. Sain keväällä syntymäpäivälahjaksi ensimmäisen Smash Bookini ja sehän on nyt työn alla, aiheena Pariisin matka. Kunhan tuo valmistuu, laitan joitain kuvia tänne :)

 
Ihanaa kesänjatkoa Sinulle!
 
 
 

3 kommenttia:

Raisa Pinkkis kirjoitti...

Kiva lukea sunkin kuulumisista! Mä ostin kans jonkin aikaa sitten ekan Smashbookkini ja musta se on niin ihana!

xoxo,
Raisa

Laura kirjoitti...

Moikka Taija! Voi että, ihana reissu varmasti oli! Mekin mietittiin tuota Disneylandia tälle kesälle, mutta kuitenkin päätettiin siirtää se ensi vuoteen, jotta lapset olisivat hieman vanhempia (ja ehditään hieman säästää rahaa Nykin reissun jälkeen :). Mitä sinä olet mieltä, minkä ikäisille lapsille Disneyland on parhaimmillaan?

Iloista sunnuntaita toivottaa Laura

Taija kirjoitti...

Moikka, kiitos kommenteista!

Raisa: sun tyyli skräpätä on mun mielestä täydellinen Smashbookeiluun! Mukavia hetkiä :) Mielelläni näkisin aikaansaannoksiasi sitten joskus..

Laura: Sanoisin meidän kokemuksella, että Disneylandista n. 10-vuotias väh. 135-senttinen "hurjapää" nauttii todella. Kyllä siellä pienemmillekin on laitteita, mutta hurjapään mukana pääsee aikuinenkin nauttimaan laitteista.