lauantai 12. tammikuuta 2013

Karkkipussipussi - Candy pouch

Kaivoin ompelukoneen esiin pitkästä aikaa joulun jälkeen. Surffailin nimittäin ompeluaiheisissa blogeissa joululomalla ja päähän putkahti ideoita.. Minulla on ollut kauan muutamia kivoja kankaita, enkä ole niistä oikein mitään saanut tehtyä. Äitini antoi muutamia ompelutarvikkeita mm. vetoketjuja, sitten päätin tehdä jotain kivaa.. tosin kankaita en käyttänyt (paitsi valkoista tyynyliinan kangasta pussin vuoreen) vaan tein pussukan karkkipussista :)
Tyttö söi kuvausrekvisiittana olleet muut karkit pussin ompelun aikana, vain salmiakit jäivät :)

Pussin ompeluohjetta en alkanut itse väsäämään vaan linkitän sen tähän. Löysin parhaimman ja selkeimmän suomenkielisen ohjeen tästä blogista.

It has been a long time when I saw my sewing machine last time. I read some sewing blogs during my christmas holiday and I got ideas.. I have sewed something after christmas and one of those is a pouch from finnish TuttiFrutti candy pouch. I found a tutorial from this blog.

 

7 kommenttia:

Riina Itkonen kirjoitti...

Onpa tosi ihana, minäkin tahtoisin tämmöistä kokeilla tehdä, mutta kun en tiiä osaanko :). Ompeleminen ei ole vahvin lajini, etenkään tuollaisen muovin ompeleminen. Oliko se ihan helppoa ? Pitäskö kokeilla...

Taija kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Ei ollut ihan helpointa tuo muovin ompelu. Varsinkin, kun jouduin pari kertaa purkamaan, niin meinasi revetä koko pussi yhdestä kohtaa.. Mutta ei se lannista, uutta materiaalia saa kaupasta, onneksi lapset auttaa karkkipussien tyhjentämisessä, niin ei tarvitse itse syödä kaikkea :) Riina, kokeile ihmeessä!

Susa kirjoitti...

Loistava idea ja kaunis toteutus!!! :)

Susa kirjoitti...

Loistava idea ja kaunis toteutus!!! :)

Pinkkis kirjoitti...

Ihana!! Tosi hieno idea! Olen paljon käyttänyt sitä sipsipussi kääntämällä lahjakassiksi -ideaasikin!

Henna kirjoitti...

Löysin kivaan blogiisi Hempukan blogin kautta. Kiitos onnitteluista siellä :)
Tämä pussukka on mahtava, samoin kun muutkin työsi täällä!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva tämä sun idea mistä keksit ja täytyy itse kokeilla :)