torstai 1. marraskuuta 2012

Paketointivinkki hyvissä ajoin ennen joulua

Amalian marraskuun haasteessa toivotaan ihania ja kauniita paketointi-ideoita. Tässä minun työni haasteeseen. Tapanani on säilyttää "kaikenmaailmanrasioita", pahvisia, peltisiä... Löysin varastoistani valkoisen pahvirasian, jossa olin saanut lahjaksi korun. Siispä sitä tuunaamaan:

Päällystin rasian tällä vintage-henkisellä paperilla:
Kukkakoristeeseen ajattelemani pitsi oli valkoinen ja tähän työhön liian ”kovan värinen”, joten värjäsin sen Distress Inkin sävyllä Victorian velvet suihkimalla pikkupullosta itsesekoitettua sävyä. Alla oleva valkoinen paperi värjäytyi kivasti pitsinvärjäysoperaatiossa, siitä tulee hyvä tausta korttiin tai skräppisivuun:
Ylhäällä valkoinen pitsi, keskellä suihkepullo ja väripullo, alhaalla värjätty pitsi
Rasian reunat tuputtelin mustalla leimasinvärillä. Taittelin päälle Tim Holtzin rosettikukka-stanssilla leikatun kukan, sen päälle liimasin kauniin ja erikoisen napin:

 Rasia valmiina, siihen sujahtaa ehkä korvikset ystävälleni:

Nopea ja helppo paketointivinkki siis! Miten sinä paketoit lahjasi? Osallistu Amalian marraskuun haasteeseen.

4 kommenttia:

ViliMarika kirjoitti...

No just joo. Maailman yksinkertaisin tapa värjätä pitsiä ja olenhan minä tuota tehnyt esim. ruseteille, kukille yms mutta miksi sitä ei tule ajatelleeksi samaa vaikkapa valkoisen pitsin kohdalla?! :D Kiitos aamuherätyksestä todellisuuteen. ;D
Upea pakkaus tulikin sinulta.
Minä tykkään paketoida lahjat siten, että ne paketitkin ovat osa lahjaa. ei pelkkä paperi riitä. Postituksessa eri asia, koska hirvittää, ettei ne kestä ja sulloa kuoreen... Hmm.. Mutta annettu lahja on yleensä koristettu kuusen palloilla, kukilla, nauhoilla... Sellofaani on yksi ihan tärkeimmistä pakkaustarvikkeista esim. häissä.

Johanna kirjoitti...

Hienoja ideoita! Ja lahjarasiasta tuli oikein kaunis :o)

Laura kirjoitti...

Ihan mieletön rasia, wau!

Oikein iloista viikonloppua sinulle ja perheellesi...täällä haaveillaan pienestä askarteluhetkestä, jos vaikka sellaisen ehtisi viikonloppuna järjestämään :)

Catra84 kirjoitti...

Rasiasta tuli kaunis!