maanantai 27. elokuuta 2012

Elämä on yhtä juhlaa

Tämä kortti valmistui kuukausi sitten ja on jo annettu 40-vuotiaalle hyvälle ystävälleni. Juhlat on juhlittu ja mukavat juhlat olivatkin! Tätä korttia ei ole aiemmin julkaistu, joten sillä tulen mukaan Lauran korttihaasteeseen, vaikka julkaistukin työ olisi käynyt tämän viikon haasteeseen. Vuorossa on juhlahaaste. Lauran korttihaaste täyttää 1 vuotta siispä: Onnea 1-vuotiaalle! Näihin on ollut kiva osallistua, välillä on ollut haastavia haasteita, välillä ihanan "helppoja".

Miesten rouheita kortteja on kiva tehdä toisinaan. Tässä on pohjana Barcelonan tuliaisina espanjalaisen urheilulehden sivua. Ylä- ja alareunoissa on Tim Holtzin Gadget Gears -stanssilla leikatut kuviot (puoliksi leikattuina), teksti Onnea on stanssattu Timpan stanssilla Vintage Market. Postimerkit ovat kirpparilta, ne sopivat hyvin miesten/poikien kortteihin. Ruskeaa leimasinväriä on sutattu sinne tänne koko korttiin.
 

9 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

wau kun magee kortti!! upeita yksityiskohtia!! =)

Anski kirjoitti...

Hieno!

Piitu kirjoitti...

Hurjan hieno kortti!!!

Henttu kirjoitti...

Mahtava kortti!

Marita kirjoitti...

Hieno miehinen kortti!

Johanna kirjoitti...

Upea miehekäs kortti :o)

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Hieno kokonaisuus!

Lauski kirjoitti...

Hurjan upee! Sanomalehtihän sopiikin todella hy´vin äijäkortteihin,ei ole omaan pieneen mieleen tullut laisinkaan. Joudun ehkä sinua jossain vaiheessa vähän matkimaan,jos luvan saan :D Oikein kaunista ja iloista viikonloppua sinulle! Ja mukavaa että kortteilu inspis on taasen löytynyt ;) !

Taija kirjoitti...

Kiitos kommenteista!!!

Lauski: siitä vaan "matkimaan", ei ole oma ideani :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!