perjantai 7. lokakuuta 2011

Lauran korttihaaste 3 -ompelulaatikosta-

Tällä kertaa Lauran korttihaasteessa kaivellaan ompelulaatikkoa. Tässä kortissani on oikeastikin käyty ompelulaatikolla, napit ovat nimittäin jostain ikivanhasta vaatteesta, joka ei kelvannut edes kierrätykseen vaan irrottelin napit siitä ja itse vaate meni roskiin. Ostan kivoja nappeja silloin tällöin askarteluliikkeistä, ne ovat mulle ihan eri asia kuin vaatteista kierrätetyt napit, kierrätetyissä on sitä jotain, ostetuissa ei vaan ole. Ruskea nauhanpätkäkin on jotain nauhaa ompelulaatikon pohjalta. Leimasin on Motivet - Dexter -hahmo.

Tästä tulikin mieleeni, että täytyypä joskus taas käyttää ompelukonetta askarteluissa. Se unohtuu multa usein. Mutta jälki on tosi kaunista, ja sitä paitsi kartonkia on kiva ommella koneella!

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Aivan ihana luomus, kierrätys on kyllä ihan parasta kortteilussa, kun saa jollekin vanhalle luotua ihan uuden elämän :) Kiva leimakuvakin!

Suuret kiitokset, kun osallistuit haasteeseen! Laura

Hilkka kirjoitti...

WAU, tämä onkin tosi upea kortti:)) Hieno tuo tekstikin:))

Outiirmeli kirjoitti...

Ihana orava ja muutenkin kaikki kohallaan.

Laura kirjoitti...

Hei Taija ja onneksi olkoon! Arpa suosi sinua Lauran korttihaasteen arvonnassa! Lähettäisitkö minulle emaililla yhteystietosi, jotta voin postittaa sinulle pienen yllärin! Osoite löytyy haasteblogista! Laura

Taija kirjoitti...

Laura, Hilkka ja Outiirmeli, kiitos kannustavista kommenteistanne! Ja voitin arvonnassakin, jee. Laitoin sinulle Laura s-postia.