tiistai 16. elokuuta 2011

Magnoliahaaste # 63 -Lempparileimakuva-


Magnolian haasteessa #63 tehdään jokin työ Magnolian lempparileimasimella.

Hiphei, tulipas tästä omasta kortistani värikäs. Tämä Honey Tilda on ehdottomasti lempparileimasimeni Magnolialta. Taisi tarttua matkaan joltain askartelukirppikseltä. Tätä on tullut väritettyä vaikka minkä värisiksi. Tämä kuva on väritetty Promarker-tusseilla sekä chalkeilla vähän varjostusta. Kaikki lähti tässä kortissa siitä, että selailin sopivaa taustapaperia. Löysin jo-melkein-roskikseen heittämäni kartongin, johon olin ommellut ompelukoneella aikoinaan siksak-reunat. Siis siitä piti tulla siksakkia. Kauniimpi jälki ja se siksak tuli nurjalle puolelle..höh. Siksi kartonki oli jo menossa roskiin. Näin se mieli muuttuu, nyt se kelpasi tähän korttiin oikein hyvin. Ja sitten löytyi valmiiksi värittämäni Honey Tilda -leimakuva, värimaailmaltaan sopiva taustaan.
Nämä Magnolian "köynnöskivet" ovat aivan ihania. Jos joku tietää niille oikean nimen, niin kiitän jo etukäteen tiedosta.

6 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Upea kortti! Ihanat värit.

Marjut kirjoitti...

Voi kun olet tehnyt kauniin kortin. Kaikki käy niin hyvin toisiinsa. Tosi kauniit nuo köynnökset.

SannaS kirjoitti...

voi miten suloinen kortti!! tosi ihana kokonaisuus!! =)

pipertäjä kirjoitti...

Oijoijoi kun suloinen! :) Kaunis!

Jeenni kirjoitti...

Kylläpäs on tooosi söpö kortti!!!

Johanna kirjoitti...

Tuo leimakuva on kyllä suloinen! Tässä kortissa ihanat värit ja koko sommittelu. Ihania teoksia sinulla muutenkin täällä.
Kiitos vierailusta blogissani :o)