torstai 23. kesäkuuta 2011

P*skarteluhaaste #96

P*skarteluhaasteen reseptinä oli
1 TAGI,
PITSIÄ ja
hyppysellinen
BLING BLINGIÄ
Tätä ei tarvinnut kauaa miettiä. Mieleen tuli heti tämä puna-musta tagi, joka oli ulkomailta ostetussa paidassa. Siitä lähti kortin (koko 14,5 x 14,5, cm) värimaailma ja tyyli. Säästän kaikista ostetuista vaatteista tagilaput ja käytän niitä erilaisissa askarteluissa, yleensä skräppisivuissa ja korteissa. Pitsi on kortissa selkeästi esillä. Bling blingiä on glitterissä, jota sipaisin sormella mustiin reunoihin ja kakkupaperin keskelle sekä sinnetänne korttiin.
Puna-mustalle tagille ei tarvinnut tehdä mitään, ainoastaan Onnea-tekstit olen lisännyt tarrakirjaimilla. Taustalla oleva Cheery Lynn Designs:in kakkupaperi "English Tea Party" on stanssattu Cuttlebugilla mustasta paperista.
Viimeiseksi lisäsin mustat timantit kortin alareunaan, kiemuroita kun rakastan.

Kortista tuli melko tumma, goottihenkinenkin. Mutta illan tummetessa ja mielen ollessa myös aika tumma, pirteämpää ei voinut odottaakaan tällä kertaa. Tämä on muuten ensimmäinen p*skarteluhaaste, johon osallistun...

3 kommenttia:

Tirpuunen kirjoitti...

Upean dramaattinen kortti, hienot, tarkkaan mietityt yksityiskohdat!

Erja kirjoitti...

Ajattelin, että olen ainoa, joka jemmaa noita vaatteiden tagilappuja ja niiden naruja ja pieniä hakaneuloja, mutta enpäs olekaan ;-)
Mukava kuulla, että on toinenkin jemmaaja!
Tyylikäs kortti. Tehokkaat, toimivat kontrastit!
Onnistunut kokonaisuus :-)

Taija kirjoitti...

Kiitos Tirpuunen :)

Kiitokset myös Erjalle! Vaatteiden tagilaput ja nauhat+nyörit ovat ihania, eihän niitä tosiaan raaski pois heittää. Jotkut ovat tosi hienon ja erikoisen muotoisiakin. Jemmataan jatkossakin!