sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Vihdoin skräppisivu blogiin!

Tämän sivun tein Intohimona Skräppäys -tapahtumassa muutaman muun sivun lisäksi. Sivun koko on 8" x 8". Kuva on tarhakuvani 5-vuotiaana. Sivusta tuli varmasti jonkun mielestä aika kirjava ja värikäs, ehkä sekavakin. Mutta eikös 80-luku ollutkin sellainen? Itse tykkään nykyään sivuista, joissa väriä ja kuvioita riittää. Mikä lie auringonpistos kevättalven auringossa minuun iskenyt, kun värikästä olla pitää.
Skräppäys on ollut hieman taka-alalla viime kuukausina. Olen tehnyt paljon tilauskortteja eikä aikaa ole oikein jäänyt skräppäämiseen. Projektinahan minulla on skräpätä omia lapsuuden kuvia 8" x 8" -kokoiseen albumiin. Alunperin valittuja kuvia oli paljon, ehkä 500. Niitä skräppään kun aikaa on. Ja intoa. Aluksi homma näytti olevan ihan toivoton, mutta sivujen valmistuessa ja kuvapinon huvetessa loppu alkaa häämöttää. Nimittäin lapsuuteni kuvia ei tule lisää. Toisin kuin omien lasten kuvia, joita tulee räpsittyä useita viikossa. Lapsillenikin teen omia albumeita ja usein tulee valinnanvaikeuksia, kun yrittää päättää, mitä kuvia sivuille valitsisi. Runsaudenpula ei ole aina hyvä juttu.. Mutta. Liika on liikaa ja tarpeeksi on liian vähän.. Näinhän se on, monessa asiassa.

1 kommentti:

Pinkkis kirjoitti...

Ei ollenkaan liikaa väriä! Aivan ihana sivu! On hienoa huomata, miten olet siirtymässä räväkkäämpään skräppäystyyliin, joka on niin kovasti minun mieleeni :)

♥ Raisa