lauantai 19. helmikuuta 2011

Enää viikko Intohimona skräppäys -tapahtumaan!

Niinpä. Aika on vierähtänyt yllättävän nopeasti siitä, kun ilmoittauduin tapahtumaan. Jo viikon päästä on kauan odotettu tapahtuma jälleen kerran. Viime vuonna Ikaalisissa oli niin ihanaa. Fiilis oli mieletön, kun olimme kolmen ystävän kanssa ajaneet kolmisen tuntia Ikaalisiin ja olin saanut raahattua skräppitarvikkeeni pöytäni ääreen. Pöydän, joka olisi käytössäni kaksi päivää. Ja tehokkaasti koko aika tulikin käytettyä: lauantain ja sunnuntain aikana skräppäsin yhteensä 22 tuntia. Toki hieman tuli kierreltyä myyjien pöytien ääressä, hipelöityä syötävän kauniita tavaroita.. jotain pientä tuli hankittuakin, mutta pääasiassa keskityin olennaiseen. Sekä suklaan syömiseen. Ikaalisten kylpylässä kun oltiin, pitihän pulikoimassakin käydä. Aamulla klo 8 kylpylään mahtui hyvin, eikä vesiliukumäessä ollut tungosta. Siskon kanssa siellä laskettiin "koko rahan edestä", sitten äkkiä saunaan, suihkuun ja pukemaan. Ja äkkiä takaisin pöydän ääreen.

Tämän vuoden tapahtumassa Vuosaaressa Hotelli Rantapuistossa ei ole kylpylää houkuttelemassa vaan voi keskittyä vain siihen olennaiseen eli skräppäämiseen ja muiden saman henkisten ihmisten tuotosten ihasteluun. Ja suklaan syömiseen.

Seitsemän yötä vielä... Tulkaa kaikki asiasta kiinnostuneet käymään! Sisäänpääsylippu 7 euroa. Lisätietoa Intohimona skräppäys -sivuilta.

Ei kommentteja: